Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDT (1414706) - Tagore FC (1420538) » 675914148: T66/J3/VI

Liga 675914148 Información oficial sobre el partido 675914148 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.307 (14625)

Quenoquitos Alineación oficial del equipo 'Quenoquitos' en el partido 1 - 4 Tagore FC Alineación oficial del equipo 'Tagore FC' en el partido
Tommy Gerhard (9') 1 - 0
1 - 1 Juno Geelen (24')
1 - 2 Pedro Sierra Galán (34')
1 - 3 Juno Geelen (36')
1 - 4 Joaquín Balín (53')
Quenoquitos Alineación oficial del equipo 'Quenoquitos' en el partido 1 - 4 Tagore FC Alineación oficial del equipo 'Tagore FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Quenoquitos Alineación oficial del equipo 'Quenoquitos' en el partido 1 - 1 Tagore FC Alineación oficial del equipo 'Tagore FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quenoquitos

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Tommy Gerhard era molt més ràpid que el defensa Tobías Villarino. Al minut 9, el jugador de Quenoquitos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Quenoquitos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gerold Szokodi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Quenoquitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Elvezio Mellino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Júlio César Rosário va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Tommy Gerhard des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Orlando French de Quenoquitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zenaw Desta de Quenoquitos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Diógenes Anysio de Quenoquitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Orlando French de Quenoquitos per doble groga al minut 85.

Tagore FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 24 (Gol de falta): L'entrenador de Tagore es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Juno Geelen era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Vicente Maeso és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Pedro Sierra Galán perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Tagore, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Juno Geelen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del Tagore va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joaquín Balín, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Matthieu Rodriguez sol davant la porteria al minut 16, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pedro Sierra Galán quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pedro Sierra Galán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Pietro Antonio Lusitani va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luigi Littore després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Barbacana va poder desviar-lo a córner.