Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Inter Madrid (1458460) - roc blanc (1455421) » 675911479: T66/J8/VI

Liga 675911479 Información oficial sobre el partido 675911479 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.259 (14577)

Athletic Parricero Alineación oficial del equipo 'Athletic Parricero' en el partido 2 - 1 roc blanc Alineación oficial del equipo 'roc blanc' en el partido
Jordi Josep Mayals (20') 1 - 0
1 - 1 Floriano Contu (22')
Enrico Gerini (27') 2 - 1
Athletic Parricero Alineación oficial del equipo 'Athletic Parricero' en el partido 2 - 1 roc blanc Alineación oficial del equipo 'roc blanc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Parricero Alineación oficial del equipo 'Athletic Parricero' en el partido 0 - 1 roc blanc Alineación oficial del equipo 'roc blanc' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Parricero

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Parricero va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jordi Josep Mayals va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Parricero eren letals, i Enrico Gerini va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El Parricero va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en Benjámin Rozs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Parricero sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nel Erarrizaga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Parricero va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Zuquilanda, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Parricero va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lubomír Břoušek va sortir per sobre el travesser.

roc blanc

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Als 22 minuts de partit, Floriano Contu de blanc va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Ignacio Jaúrigui va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javier Piñero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): blanc va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Gregorio Biedma va quedar-se sol davant el porter Javier Piñero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Kimmo Autio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Piñero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Thomas Giovanelli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Brian Göggerle-Deffner sol davant la porteria al minut 47, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Andrew Harr-Theobald va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Gregorio Biedma quasi aconsegueix empatar per blanc al minut 63, però Javier Piñero va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Kimmo Autio es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 73, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Giovanelli de blanc es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.