Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jdbg (799322) - Real Santander Club (1593161) » 675910130: T66/J6/VI

Liga 675910130 Información oficial sobre el partido 675910130 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.235 (14553)

jdbg Alineación oficial del equipo 'jdbg' en el partido 1 - 2 Real Santander Club Alineación oficial del equipo 'Real Santander Club' en el partido
0 - 1 Ivano Stucki (35')
0 - 2 Jassim Al-Noukatha (38')
Damian Grymek (41') 1 - 2
jdbg Alineación oficial del equipo 'jdbg' en el partido 1 - 2 Real Santander Club Alineación oficial del equipo 'Real Santander Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
jdbg Alineación oficial del equipo 'jdbg' en el partido 4 - 1 Real Santander Club Alineación oficial del equipo 'Real Santander Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jdbg

Goles Goles

  • 102 Minuto 41 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de jdbg van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Damian Grymek en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de jdbg Damian Grymek quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): jdbg va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Tal Even va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Federico Luca de Tena va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Climent Falgueras va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Damian Grymek va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Damian Grymek va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 68, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Real Santander Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ivano Stucki que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Santander.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Santander eren letals, i Jassim Al-Noukatha va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ivano Stucki va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jassim Al-Noukatha després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Skirtan Seitaj va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Jassim Al-Noukatha va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Arnulfo Meixoeiro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Skirtan Seitaj, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Toro Calderón de Santander amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.