Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Montañés (1336809) - Trifasico F.C. (777916) » 675907600: T66/J4/VI

Liga 675907600 Información oficial sobre el partido 675907600 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.190 (14508)

Atlético Montañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Montañés' en el partido 3 - 1 Trifasico F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifasico F.C.' en el partido
Exuperancio Cadavos (25') 1 - 0
Răzvan-Andrei Cocheci (30') 2 - 0
2 - 1 Gerhard Florian (35')
Ignacio Chesa (78') 3 - 1
Atlético Montañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Montañés' en el partido 3 - 1 Trifasico F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifasico F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Montañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Montañés' en el partido 0 - 1 Trifasico F.C. Alineación oficial del equipo 'Trifasico F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Montañés

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Atlético va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Exuperancio Cadavos, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Răzvan-Andrei Cocheci de Atlético va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 78 minuts quan Ignacio Chesa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gustavo Deyna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 81 en Răzvan-Andrei Cocheci ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ignacio Chesa el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianpaolo Chiarelotto de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Muriel Gurriarán de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Trifasico F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Trifasico va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Gerhard Florian va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Imants Lapiņš quasi aconsegueix empatar per Trifasico al minut 59, però Francisco Montes Fuentes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): David Pregl per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 74, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Willem Falleur va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Imants Lapiņš va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Francisco Montes Fuentes no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Arzu Gözəlov va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Francisco Montes Fuentes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Willem Falleur de Trifasico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arzu Gözəlov de Trifasico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.