Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catalans.cat (314309) - Hadock (309135) » 675905681: T66/J14/VI

Liga 675905681 Información oficial sobre el partido 675905681 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VI.155 (14473)

catalans.cat Alineación oficial del equipo 'catalans.cat' en el partido 1 - 1 Silmaril Khemu club Alineación oficial del equipo 'Silmaril Khemu club' en el partido
Pars Argüzar (39') 1 - 0
1 - 1 Marius Moiseş (55')
catalans.cat Alineación oficial del equipo 'catalans.cat' en el partido 1 - 1 Silmaril Khemu club Alineación oficial del equipo 'Silmaril Khemu club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
catalans.cat Alineación oficial del equipo 'catalans.cat' en el partido 1 - 1 Silmaril Khemu club Alineación oficial del equipo 'Silmaril Khemu club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,1 % 32,1 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

catalans.cat

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pars Argüzar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Max van de Werken va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de catalans.cat.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Sergey Bondarkov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de catalans.cat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pars Argüzar va ridiculitzar a en Janne Roitto amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Viorel Ruje del catalans.cat ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Licínio Leitão, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Max van de Werken de catalans.cat es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87 en Denis Bosenko va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Silmaril Khemu club

Goles Goles

  • 160 Minuto 55 (Gol de falta): L'entrenador de Silmaril es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Marius Moiseş era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Silmaril que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Martin Füzesi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Danilo César Mallmann va estar a punt de posar per davant a Silmaril amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Angelo Fersini va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Marius Moiseş va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Angelo Fersini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Angelo Fersini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Martin Füzesi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.