Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ramtor la granja (1416629) - F.C. CUVI (1599215) » 675905414: T66/J3/VI

Liga 675905414 Información oficial sobre el partido 675905414 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.151 (14469)

ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido 0 - 1 F.C. CUVI Alineación oficial del equipo 'F.C. CUVI' en el partido
0 - 1 Francesco Ortu (73')
ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido 0 - 1 F.C. CUVI Alineación oficial del equipo 'F.C. CUVI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido 0 - 5 F.C. CUVI Alineación oficial del equipo 'F.C. CUVI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ramtor la granja

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ramtor va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francesco Falcettoni, però el porter rival va fer una gran aturada.

F.C. CUVI

Goles Goles

  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Passats 73 minuts de partit, F.C. es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Francesco Ortu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Jørn Kvist va estar a punt de posar per davant a F.C. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Legarreta va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del F.C. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Gaál, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Ero Godoi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Adrián Gaál va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Jørn Kvist va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Legarreta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Juan Legarreta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nguyễn Đình Lương no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Nguyễn Đình Lương va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Trond Gjelsvik de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.