Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C JIMENA sad (120589) - F.C. Martinenc (1455838) » 675904760: T66/J8/VI

Liga 675904760 Información oficial sobre el partido 675904760 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.139 (14457)

A.C JIMENA sad Alineación oficial del equipo 'A.C JIMENA sad' en el partido 0 - 5 F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido
0 - 1 Antonio Escoriaza (31')
0 - 2 Roger Bas (40')
0 - 3 Pablo Güeco (42')
0 - 4 Policarpio Millau (71')
0 - 5 Roger Bas (90')
A.C JIMENA sad Alineación oficial del equipo 'A.C JIMENA sad' en el partido 0 - 5 F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.C JIMENA sad Alineación oficial del equipo 'A.C JIMENA sad' en el partido 1 - 3 F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C JIMENA sad

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jan Helak va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 10, i va passar la pilota a Kari Kartio, però aquest no va encertar a marcar.
  • 210 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Stefan Dimitrov tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Martinenc. La jugada d'estratègia del A.C JIMENA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ruslan Nenashev va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

F.C. Martinenc

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antonio Escoriaza es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Roger Bas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 0 - 2 per a Martinenc.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Güeco va augmentar l'avantatge de Martinenc a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Policarpio Millau, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Passaven 90 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Roger Bas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Quim Cercós va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Kari Kartio. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Roger Bas al minut 77.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Policarpio Millau va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Santiago Homez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Martinenc va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Quim Cercós s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Bas.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Escoriaza de Martinenc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Roberto Sama de Martinenc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.