Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Schalke Tela Meto (436792) - Feynman (775957) » 675903798: T66/J5/VI

Liga 675903798 Información oficial sobre el partido 675903798 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.122 (14440)

Schalke Tela Meto Alineación oficial del equipo 'Schalke Tela Meto' en el partido 1 - 0 Feynman Alineación oficial del equipo 'Feynman' en el partido
Ottó Fuisz (12') 1 - 0
Schalke Tela Meto Alineación oficial del equipo 'Schalke Tela Meto' en el partido 1 - 0 Feynman Alineación oficial del equipo 'Feynman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Schalke Tela Meto Alineación oficial del equipo 'Schalke Tela Meto' en el partido 2 - 0 Feynman Alineación oficial del equipo 'Feynman' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schalke Tela Meto

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Tesifonte Sotomayor estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ottó Fuisz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Aleandro Robin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Cioabă va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ottó Fuisz de Schalke va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pierre Gubert va rematar alt.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tesifonte Sotomayor va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Pierre Gubert una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de David Cioabă va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Boris Wiggers. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Boris Wiggers per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Cioabă va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Tesifonte Sotomayor quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Ottó Fuisz de Schalke gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Boris Wiggers, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Boris Wiggers.

Feynman

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Feynman van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Kolbjörn Erlingsson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Feynman van sortir al contraatac al minut 38, però Hormoz Ghodrati va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Feynman va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Khalil Kajaj, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.