Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

onceburros (125801) - RCD Espanyol CF (991891) » 675902747: T66/J8/VI

Liga 675902747 Información oficial sobre el partido 675902747 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.103 (14421)

onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido 0 - 2 RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido
0 - 1 Raúl Campos (3')
0 - 2 Fernán Soler (31')
onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido 0 - 2 RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido 3 - 1 RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

onceburros

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El onceburros va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tom Morales la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al 32, Iñaki Icart hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Kaspars Žvirblis. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Roman Klauziński va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rafał Zawieja rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): onceburros va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Kaspars Žvirblis no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan Gaetano Favaro des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sjefke Barendrecht de onceburros es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

RCD Espanyol CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Raúl Campos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Fernán Soler va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Nikodem Pyszka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manouchehr Aminparast, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paolo Rabatti no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mikhail Kashevskiy estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Emilio Canela després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manouchehr Aminparast va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emilio Canela de Espanyol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.