Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Queso EC (123558) - Calalteam (1584397) » 675902530: T66/J10/VI

Liga 675902530 Información oficial sobre el partido 675902530 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.99 (14417)

Team Queso EC Alineación oficial del equipo 'Team Queso EC' en el partido 0 - 1 Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido
0 - 1 Jaak Droogmans (74')
Team Queso EC Alineación oficial del equipo 'Team Queso EC' en el partido 0 - 1 Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team Queso EC Alineación oficial del equipo 'Team Queso EC' en el partido 0 - 2 Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Queso EC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Queso van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 86, però Christoph Flitsch va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ermanno Condrò de Queso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Calalteam

Goles Goles

  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Calalteam prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jaak Droogmans.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Teodosio Pérez Vega, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bjarnvarður Kjærbo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oldřich Schiller que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Maximilian Oldewurtel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Shahab Parichehr de Calalteam no va ser gol per ben poc.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Calalteam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Vincent Roland va quedar-se sol davant el porter Teodosio Pérez Vega, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Xeno Sensenig quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xeno Sensenig ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kjell Åke Fredbratt es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Calalteam van sortir al contraatac al minut 88, però Xeno Sensenig va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Shahab Parichehr quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Teodosio Pérez Vega, però la pilota va topar amb el travesser.