Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL MAIZ (307751) - Atletico Santuario S.A.D (1584986) » 675902267: T66/J1/VI

Liga 675902267 Información oficial sobre el partido 675902267 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.95 (14413)

Marítim Mestral Alineación oficial del equipo 'Marítim Mestral' en el partido 1 - 3 Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido
0 - 1 Salvador Agramunt (4')
0 - 2 Alejandro Lucena (18')
0 - 3 Faysal Tarraf (39')
Mats Sandersen (74') 1 - 3
Marítim Mestral Alineación oficial del equipo 'Marítim Mestral' en el partido 1 - 3 Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marítim Mestral Alineación oficial del equipo 'Marítim Mestral' en el partido 1 - 1 Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marítim Mestral

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El Marítim no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mats Sandersen es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Tomas Skogbeck va estar a punt d'empatar per a Marítim quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alfredo Roldán Caballero va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Marítim va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tomas Skogbeck, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Alfredo Roldán Caballero i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Marítim, però el xut de Francisco Valdivia va sortir bastant desviat.

Atletico Santuario S.A.D

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Salvador Agramunt que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ATSA.
  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, Todor Arana va pentinar un córner cap al segon pal que Alejandro Lucena va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Rony Eid va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Faysal Tarraf se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 3 al minut 39 per a ATSA.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Boleslav Baydykov després de 8 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dani Carner va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nicola Mazzarini. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Nicola Mazzarini va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.