Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAHIA DE LA HERRADURA C.F. (1599921) - Rangers CF (797513) » 675901994: T66/J3/VI

Liga 675901994 Información oficial sobre el partido 675901994 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.90 (14408)

BAHIA DE LA HERRADURA C.F. Alineación oficial del equipo 'BAHIA DE LA HERRADURA C.F.' en el partido 2 - 2 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Bjarte Øien (31') 1 - 0
Bjarte Øien (31') 2 - 0
2 - 1 Chulián Lavín (34')
2 - 2 Luis Payá (35')
BAHIA DE LA HERRADURA C.F. Alineación oficial del equipo 'BAHIA DE LA HERRADURA C.F.' en el partido 2 - 2 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BAHIA DE LA HERRADURA C.F. Alineación oficial del equipo 'BAHIA DE LA HERRADURA C.F.' en el partido 1 - 2 Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Rangers CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAHIA DE LA HERRADURA C.F.

Goles Goles

  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Bjarte Øien va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Ajit Patil.
  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Bjarte Øien van servir per superar a l'últim defensor, en Chulián Lavín. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de HERRADURA cantant "Bjarte Øien selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): HERRADURA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bjarte Øien ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): HERRADURA va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Michael Marte va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): HERRADURA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kjell Eliasson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Olmos La Santa.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nino Saborido va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El HERRADURA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Bjarte Øien va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Kjell Eliasson de HERRADURA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rangers CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rangers eren letals, i Chulián Lavín va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Luis Payá va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Rangers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Luis Payá va quedar-se sol davant el porter Nazario Gorostizu, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antoni Revert de Rangers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.