Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Moderno (439238) - Barajas Fénix FC (798638) » 675901603: T66/J3/VI

Liga 675901603 Información oficial sobre el partido 675901603 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.83 (14401)

Dinamo de Kies Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kies' en el partido 1 - 4 Barajas Fenix Sur Fc Alineación oficial del equipo 'Barajas Fenix Sur Fc' en el partido
0 - 1 İsmet Üke (33')
Giancarlo Eufrate (38') 1 - 1
1 - 2 Víctor Ruiz Álvarez (43')
1 - 3 Maciej Gumuła (71')
1 - 4 Julio César Orvañanos (80')
Dinamo de Kies Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kies' en el partido 1 - 4 Barajas Fenix Sur Fc Alineación oficial del equipo 'Barajas Fenix Sur Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo de Kies Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Kies' en el partido 1 - 0 Barajas Fenix Sur Fc Alineación oficial del equipo 'Barajas Fenix Sur Fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Kies

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manel Parada va treure un córner llarg cap al segon pal que en Giancarlo Eufrate, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giancarlo Eufrate estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Manel Parada, als 6 minuts, va fallar per ben poc.
  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Kinitos va ser a punt de marcar al minut 20, quan el seu jugador Virgili Xixons va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Barajas Fenix Sur Fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): İsmet Üke va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Barajitas i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Víctor Ruiz Álvarez de Barajitas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Maciej Gumuła va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Barajitas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Julio César Orvañanos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pier Francesco Rodia era fer passades de llarga distància. Al minut 74 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en İsmet Üke però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Víctor Ruiz Álvarez de Barajitas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.