Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Incoñito (48923) - CD Badajoz. (30699) » 675900730: T66/J8/VI

Liga 675900730 Información oficial sobre el partido 675900730 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.67 (14385)

C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 1 - 1 Distrito X Alineación oficial del equipo 'Distrito X' en el partido
0 - 1 Gustavo Mercader (4')
Constantino Lemos (16') 1 - 1
C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 1 - 1 Distrito X Alineación oficial del equipo 'Distrito X' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F.Incoñito Alineación oficial del equipo 'C.F.Incoñito' en el partido 1 - 1 Distrito X Alineación oficial del equipo 'Distrito X' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,3 % 18,0 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Incoñito

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 16 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de C.F.Incoñito. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Constantino Lemos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): C.F.Incoñito va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raşit Sirmen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Michael Santos Dias.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ghani Saad va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): C.F.Incoñito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Jan-Bertil Sommarell va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 83 per blocar una centrada d'en Ghani Saad va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de C.F.Incoñito.

Distrito X

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gustavo Mercader es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ismael Ugarteche va ser clau en la jugada d'atac de Distrito al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gustavo Mercader, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Emilio Romero va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Oğuzhan Eğim va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Distrito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Francesc Josep Benedito va quedar-se sol davant el porter Oğuzhan Eğim, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafa Miralles ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.