Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rosky FC (1367027) - FC ESPAÑA (989066) » 675898985: T66/J6/VI

Liga 675898985 Información oficial sobre el partido 675898985 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.36 (14354)

Rosky FC Alineación oficial del equipo 'Rosky FC' en el partido 3 - 3 FC ESPAÑA Alineación oficial del equipo 'FC ESPAÑA' en el partido
Saeed Afshar (8') 1 - 0
1 - 1 Héctor Bodera (16')
1 - 2 Simo Kalso (26')
1 - 3 Carlos Zumárraga (55')
Gary Delicata (63') 2 - 3
César San German (80') 3 - 3
Rosky FC Alineación oficial del equipo 'Rosky FC' en el partido 3 - 3 FC ESPAÑA Alineación oficial del equipo 'FC ESPAÑA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rosky FC Alineación oficial del equipo 'Rosky FC' en el partido 2 - 5 FC ESPAÑA Alineación oficial del equipo 'FC ESPAÑA' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rosky FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Saeed Afshar de Rosky, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Gary Delicata es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Rosky equilibrava la balança al minut 80. En César San German, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabricius Wald va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Fabricius Wald va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rosky.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rosky van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 83 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Fabricius Wald, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rosky a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Saeed Afshar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Gary Delicata de Rosky va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabricius Wald de Rosky es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC ESPAÑA

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Héctor Bodera que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 170 Minuto 26 (Gol de falta): ESPAÑA va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Simo Kalso.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 55 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ESPAÑA. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Carlos Zumárraga xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kiril Boyanov després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gustaw Momot va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Héctor Bodera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 235 Minuto 53 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Héctor Bodera es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 53, però el porter va aturar el seu xut.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Luis Gironda va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ali Saghafi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): ESPAÑA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Kiril Boyanov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Es duien 82 minuts de partit jugats quan Kiril Boyanov va estar a punt de posar per davant a ESPAÑA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gustaw Momot va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ali Saghafi de ESPAÑA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.