Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sisego One (1577893) - Negrita Santander (778591) » 675897368: T66/J8/VI

Liga 675897368 Información oficial sobre el partido 675897368 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.7 (14325)

Sisego One Alineación oficial del equipo 'Sisego One' en el partido 0 - 1 Atlético Alcover Alineación oficial del equipo 'Atlético Alcover' en el partido
0 - 1 Mario Moss (89')
Sisego One Alineación oficial del equipo 'Sisego One' en el partido 0 - 1 Atlético Alcover Alineación oficial del equipo 'Atlético Alcover' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sisego One Alineación oficial del equipo 'Sisego One' en el partido 0 - 1 Atlético Alcover Alineación oficial del equipo 'Atlético Alcover' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sisego One

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Zdeněk Rolník de Sisego va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Diego Puig Martin que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alexey Astarkin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atlético Alcover

Goles Goles

  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador de Atlético Mario Moss va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 89 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Julen Unzaga de Atlético, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Pedro Pacheco Rubio, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Felipe Elosidieta va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Oskar Seidl, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Keno Antheunis va quedar-se sol davant el porter 陈 (Chen) 坤良 (Kunliang), però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de 陈 (Chen) 坤良 (Kunliang), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Felipe Elosidieta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atlético que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en César Valls, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.