Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing fran (485563) - AIR JORDAN_ 23 (1336629) » 675896137: T66/J8/V

Liga 675896137 Información oficial sobre el partido 675896137 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / V.241 (5756)

racing fran Alineación oficial del equipo 'racing fran' en el partido 1 - 1 AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido
0 - 1 Omar Ugoccioni (30')
Giancarlo Lacara (47') 1 - 1
racing fran Alineación oficial del equipo 'racing fran' en el partido 1 - 1 AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
racing fran Alineación oficial del equipo 'racing fran' en el partido 3 - 5 AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing fran

Goles Goles

  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 del partit, el jugador Giancarlo Lacara de racing va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): racing va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Bogusz Mikulski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Giancarlo Lacara de racing va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54, Giancarlo Lacara arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del racing van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Simon Robert, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Dani Belloch va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 84 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En In-Sub Kim va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

AIR JORDAN_ 23

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a AIR JORDAN prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Omar Ugoccioni.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Ville Sievi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hamdy El Daly que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Pavlo Khomenko va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): AIR JORDAN van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Dominik Toporek des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ville Sievi de AIR JORDAN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Camilo Pereira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.