Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antic team (489421) - Excel.lent Futbol Team (441545) » 675891110: T66/J11/V

Liga 675891110 Información oficial sobre el partido 675891110 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / V.151 (5664)

Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido 3 - 0 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
Aleki Ash (10') 1 - 0
Aleki Ash (31') 2 - 0
Joop van Cadsand (40') 3 - 0
Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido 3 - 0 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antic team Alineación oficial del equipo 'Antic team' en el partido 3 - 0 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antic team

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Antic va posar-se per davant 1 - 0 al minut 10, quan Aleki Ash va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Aleki Ash va augmentar l'avantatge de Antic a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joop van Cadsand sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 40 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Antic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel Caldentey en un 1 contra 1 amb el porter Hernâni Gonçalves, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Matthias Vande Venne gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hernâni Gonçalves va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Manuel Pulido una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Hernâni Gonçalves va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Antic ho intentava per la dreta per mitjà de Aleki Ash, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Matthias Vande Venne es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Joop van Cadsand, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matthias Vande Venne va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Pulido va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matthias Vande Venne de Antic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Excel.lent Futbol Team

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Excel.lent van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 5 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Piersandro Padovani, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Excel.lent va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Soriano Egurza va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Álvaro Foces es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.