Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS DANONINOS (1436244) - CF Vila del Pingüí (990739) » 675891076: T66/J3/V

Liga 675891076 Información oficial sobre el partido 675891076 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / V.151 (5664)

D. F. España Alineación oficial del equipo 'D. F. España' en el partido 1 - 3 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
0 - 1 Guillermo Mata (24')
Fernando Tello (27') 1 - 1
1 - 2 Manuel Rivero (63')
1 - 3 Santi Chico (78')
D. F. España Alineación oficial del equipo 'D. F. España' en el partido 1 - 3 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
D. F. España Alineación oficial del equipo 'D. F. España' en el partido 1 - 3 CF Vila del Pingüi Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

D. F. España

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del España s'esgargamellaven dempeus per esperonar Fernando Tello que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): España va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Fernando Tello va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Darío Fernando Mora va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de España se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Simon Jonas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): España va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 86 que Abdelkarim Qarqouch no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Tello de España es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

CF Vila del Pingüi

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, CFVDP es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Guillermo Mata es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manuel Rivero que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a CFVDP.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, CFVDP va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Santi Chico, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan José María Corella va estar a punt de posar per davant a CFVDP amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Verner Kalckreuth va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Guillermo Mata de CFVDP va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Cotrina de CFVDP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaxen Trepiana.