Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Almacigo (1371827) - Els tambors d'en Gabriel (1461653) » 675889018: T66/J6/V

Liga 675889018 Información oficial sobre el partido 675889018 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / V.114 (5627)

Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido 0 - 0 Els tambors d'en Gabriel Alineación oficial del equipo 'Els tambors d'en Gabriel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Almacigo Alineación oficial del equipo 'Real Almacigo' en el partido 3 - 0 Els tambors d'en Gabriel Alineación oficial del equipo 'Els tambors d'en Gabriel' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Almacigo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Almacigo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abdul Ahmad en un 1 contra 1 amb el porter Moritz Donath, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Abdul Ahmad va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Almacigo.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdul Ahmad va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Nadal va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 es va veure una gran oportunitat per a Almacigo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Onesmus Khaimia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Onesmus Khaimia va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Noé Teixeira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maciej Maleszewski va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Moritz Donath va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdul Ahmad es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Els tambors d'en Gabriel

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kamil Kontra de TGa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jadson Calmon de TGa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.