Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tonike (438451) - Club Deportivo Naval (1456309) » 675887348: T66/J9/V

Liga 675887348 Información oficial sobre el partido 675887348 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / V.84 (5597)

tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido 1 - 1 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
Gilberto Vizconde (76') 1 - 0
1 - 1 Fausto Hermosilla (82')
tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido 1 - 1 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido 5 - 1 Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido
Es un cenizo 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tonike

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gilberto Vizconde, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del tonike se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Adriel Cugnu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 42, un contraatac del tonike no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Nil Lafulla perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): tonike van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 51 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Iván Goacona no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): tonike per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Ronan Dodin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iván Goacona va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Peláez de tonike amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlo Imbrogiano de tonike es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto De la Parra de tonike la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Club Deportivo Naval

Goles Goles

  • 139 Minuto 82 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Fausto Hermosilla van servir per superar a l'últim defensor, en Nil Lafulla. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de CD Naval cantant "Fausto Hermosilla selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Arturo Brown quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): CD Naval va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Jesús Martín Aldea va quedar-se sol davant el porter Guaire Vega Rivero, però aquest va poder aturar el xut.