Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

grecer (1420491) - Rayo Valerano (776330) » 675887062: T66/J7/V

Liga 675887062 Información oficial sobre el partido 675887062 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / V.79 (5592)

RayoMajadahonda Alineación oficial del equipo 'RayoMajadahonda' en el partido 2 - 0 Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido
Alejandro Jarabo (20') 1 - 0
Wilfried Gockner (77') 2 - 0
RayoMajadahonda Alineación oficial del equipo 'RayoMajadahonda' en el partido 2 - 0 Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RayoMajadahonda Alineación oficial del equipo 'RayoMajadahonda' en el partido 2 - 0 Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RayoMajadahonda

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): RayoMajadahonda, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Alejandro Jarabo per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): RayoMajadahonda va aconseguir el 2 - 0 quan Wilfried Gockner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): RayoMajadahonda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alejandro Jarabo en un 1 contra 1 amb el porter Xiao Cabarcos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Artemi Argilaga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ionuţ Codrea de RayoMajadahonda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Óscar Forcas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Jarabo de RayoMajadahonda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rayo Valerano

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hartz Belain, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Bogumił Armanowski va fer una estirada espectacular al minut 83, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Hartz Belain.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Valera sortien al contraatac. La falta llançada per Ricardo Garbalda va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Aurelian Bătăneanţ de Valera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.