Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Rodri (1419055) - Zaragoza Dragons (1458547) » 675886168: T66/J8/V

Liga 675886168 Información oficial sobre el partido 675886168 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / V.63 (5576)

Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 0 - 3 Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido
0 - 1 Zuzen Ametz (35')
0 - 2 Iñaki Campezo (40')
0 - 3 Baltasar Barrero (86')
Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 0 - 3 Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido 1 - 2 Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 8,9 % 68,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Republicanos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Dániel Viniczai va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 11, i va passar la pilota a Alberto Ardila, però aquest no va encertar a marcar.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Amb 30 minuts disputats, Rubén Trillo Salazar gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Christopher Pemberton va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Adriano Fernández des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Valdemiro Soares, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Zaragoza, però Pedro Aceijas no va poder encertar el xut.

Zaragoza Dragons

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Zuzen Ametz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Zaragoza.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Iñaki Campezo van servir per superar a l'últim defensor, en Cherardo Gleu. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Zaragoza cantant "Iñaki Campezo selecció!"
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Baltasar Barrero de Zaragoza va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Zaragoza va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Pedro Aceijas va quedar-se sol davant el porter Dídac Treserres, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Jai Bhide de Zaragoza va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.