Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. CHEESECAKE (1419685) - pollosos fc. (1581698) » 675885245: T66/J1/V

Liga 675885245 Información oficial sobre el partido 675885245 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / V.47 (5560)

H^RD Alineación oficial del equipo 'H^RD' en el partido 2 - 1 pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido
Ulf Dissau (24') 1 - 0
Michaël Collier (82') 2 - 0
2 - 1 Angel Virchev (86')
H^RD Alineación oficial del equipo 'H^RD' en el partido 2 - 1 pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
H^RD Alineación oficial del equipo 'H^RD' en el partido 3 - 0 pollosos fc. Alineación oficial del equipo 'pollosos fc.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

H^RD

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ulf Dissau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, H^RD es posava per davant 1 a 0.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Michaël Collier va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 82, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del H^RD, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Ulf Dissau, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Kristian Theisen gairebé va marcar per a H^RD des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rubén Jaén al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raphael Wild va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giuseppe Sassarini de H^RD va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre-Henri Taffin de H^RD es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Caldentey.

pollosos fc.

Goles Goles

  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): pollosos van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 86 quan Angel Virchev sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Oriol Padró al minut 15 semblava entrar, però Lawrence Nyland va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 235 Minuto 61 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Alfonso Ferraz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): pollosos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alfonso Ferraz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 250 Minuto 83 (Ocasión de falta): Després de 83 minuts, Oriol Padró va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Lawrence Nyland el va poder desviar a córner.