Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

White Star Line (1417878) - Club Atlético de Madrid (120480) » 675884645: T66/J5/V

Liga 675884645 Información oficial sobre el partido 675884645 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / V.36 (5549)

Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido 4 - 2 Club Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Madrid' en el partido
0 - 1 Diego Erramuspe (16')
0 - 2 Diego Erramuspe (25')
Aurel Michon (39') 1 - 2
David Castañón (40') 2 - 2
Tatos Kavaleryan (67') 3 - 2
Juanma González Santa Cruz (89') 4 - 2
Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido 4 - 2 Club Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido 5 - 0 Club Atlético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monjes Budistas

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): El Budistas no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Aurel Michon es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Budistas equilibrava la balança al minut 40. En David Castañón, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats van embogir quan en Tatos Kavaleryan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Budistas.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Juanma González Santa Cruz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Budistas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francés Manzaneda, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Club Atlético de Madrid

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): En Diego Erramuspe va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 16. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Yannick Mähn la va rematar Diego Erramuspe amb una magnífica volea que va fer pujar per a Club Atlético el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Andris Zandmans va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adrian Pandele, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 56, quan en Diego Erramuspe va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amadeusz Wiatrowski de Club Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franz Oswald de Club Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.