Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Maresme HFC (124290) - Playa Areas (31066) » 675884399: T66/J13/V

Liga 675884399 Información oficial sobre el partido 675884399 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / V.31 (5544)

El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 3 - 4 Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido
0 - 1 Robustiano Valero Martínez (3')
Agustín Calante (7') 1 - 1
Agustín Calante (22') 2 - 1
2 - 2 Albino Insolia (62')
Jesús 'Marine' Marín Marín (80') 3 - 2
3 - 3 Albino Insolia (87')
3 - 4 Albino Insolia (91')
El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 3 - 4 Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 2 - 0 Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 113 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els jugadors del Maresme amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 7, deixant Agustín Calante en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Agustín Calante va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Ivan Millans.
  • 190 Minuto 80 (Gol de falta): Al 80 minuts, El Maresme va fer el 3-2. En Jesús 'Marine' Marín Marín va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Caetano das Ermidas del Maresme ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artaitz Errandosoro de Maresme la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Playa Areas

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Playa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Robustiano Valero Martínez.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 62 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Albino Insolia.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Playa sabia com jugar al contraatac, i al minut 87, Albino Insolia va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 3.
  • 141 Minuto 91 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Playa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 4 mitjançant en Albino Insolia.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Benet Bellet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Veyis Belgi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Tawfiq Sbaii de Playa va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Albino Insolia al minut 84 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Playa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Cacho, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.