Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

As de River (1587597) - De BierMeester Brouwerij (123769) » 675884242: T66/J2/V

Liga 675884242 Información oficial sobre el partido 675884242 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / V.29 (5542)

As de River Alineación oficial del equipo 'As de River' en el partido 0 - 6 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
0 - 1 Ignacio Canoura (2')
0 - 2 Ignacio Canoura (16')
0 - 3 Eloi Castells (33')
0 - 4 Eloi Castells (56')
0 - 5 Maxime Rihoux (69')
Jaime Murphy (80') 0 - 6
As de River Alineación oficial del equipo 'As de River' en el partido 0 - 6 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
As de River Alineación oficial del equipo 'As de River' en el partido 1 - 0 De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As de River

Goles Goles

  • 125 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jaime Murphy va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peer Lo Fria de As River la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Brouwerij prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ignacio Canoura.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ignacio Canoura de Brouwerij va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Brouwerij van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Eloi Castells.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al 56 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Brouwerij augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Eloi Castells es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Maxime Rihoux va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Brouwerij i marcant el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Humaid Bin Nasser Al-Mohannadi va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Kısmet Çağlayan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Canoura es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Miguel Cadell de Brouwerij va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maxime Rihoux.