Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jabsco Old Bhoys (797650) - INDEPENDENCIA.F.C (1460201) » 675883588: T66/J7/V

Liga 675883588 Información oficial sobre el partido 675883588 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / V.17 (5530)

Jabsco Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Jabsco Old Bhoys' en el partido 2 - 1 INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido
0 - 1 Ameer Mousa (9')
Jan-Paul Bastiaansen (38') 1 - 1
Jan-Paul Bastiaansen (73') 2 - 1
Jabsco Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Jabsco Old Bhoys' en el partido 2 - 1 INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jabsco Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Jabsco Old Bhoys' en el partido 0 - 1 INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jabsco Old Bhoys

Goles Goles

  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Manuel Vidal encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Jan-Paul Bastiaansen només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Jabsco prenia la batuta de l'encontre al minut 73, quan en Jan-Paul Bastiaansen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Jabsco sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hayden Furlong, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Jabsco va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hayden Furlong ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Nino Zemke va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Sven Mauch de Jabsco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

INDEPENDENCIA.F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de INDEPENDENCIA.F.C Ameer Mousa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Konrad Ogar va estar a punt de posar per davant a INDEPENDENCIA.F.C amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enzo Héctor Duffei va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ameer Mousa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, un refús desafortunat de Enzo Héctor Duffei, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Evlogi Kmetov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): El INDEPENDENCIA.F.C va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 68 amb un llançament de falta perillós. En Baher Senoussi però, la va tirar centrada i amb poca potència.