Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Associació jugadors Catalans (125553) - DON KING (119474) » 675883267: T66/J11/V

Liga 675883267 Información oficial sobre el partido 675883267 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / V.11 (5524)

Associació jugadors Catalans Alineación oficial del equipo 'Associació jugadors Catalans' en el partido 3 - 2 DON KING Alineación oficial del equipo 'DON KING' en el partido
Juan Francisco Seras Malo (41') 1 - 0
1 - 1 Amri Khayat (43')
1 - 2 Jordi Bernaus (43')
Xisco Rabassa (44') 2 - 2
Johannes Rehagel (69') 3 - 2
Associació jugadors Catalans Alineación oficial del equipo 'Associació jugadors Catalans' en el partido 3 - 2 DON KING Alineación oficial del equipo 'DON KING' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Associació jugadors Catalans Alineación oficial del equipo 'Associació jugadors Catalans' en el partido 4 - 1 DON KING Alineación oficial del equipo 'DON KING' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Associació jugadors Catalans

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Associació contenien la respiració mentre en Juan Francisco Seras Malo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 del partit, el jugador Xisco Rabassa de Associació va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Johannes Rehagel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Associació se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Associació per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Alberto García Casielles va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Johannes Rehagel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Associació se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Francisco Seras Malo va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Sergio Franceschini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raúl Bañuelos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

DON KING

Goles Goles

  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Amri Khayat era molt més ràpid que el defensa Noel Mármol. Al minut 43, el jugador de KING va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jordi Bernaus que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a KING.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): En David Iturrigaray, al minut 44 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Pablo Campuzano el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Ottfried Langenforth va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Baltasar Macías Blanco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Blas Gómez de la Vega de KING, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 62, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): David Iturrigaray va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 65, però no s'esperava que en Pablo Campuzano, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En David Vilatje va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En David Vilatje va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amri Khayat de KING la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.