Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanvicenteño (777288) - Anami (1430802) » 675880536: T66/J14/IV

Liga 675880536 Información oficial sobre el partido 675880536 en Hattrick

07.08.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / IV.26 (3449)

Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 0 - 4 Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido
0 - 1 Ognjen Gurović (33')
0 - 2 Battista Pigoli (62')
0 - 3 José Viñambre (71')
0 - 4 Tamás Valkusz (76')
Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 0 - 4 Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sanvicenteño Alineación oficial del equipo 'Sanvicenteño' en el partido 0 - 3 Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanvicenteño

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elazar Gijón va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Gino Natalicchio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Sanvicenteño van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Jules Baris no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Sanvicenteño enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Anami. La jugada d'estratègia del Sanvicenteño per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aleu Olivares Ponte va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Vivian Buchenberger va disposar d'una bona oportunitat al minut 81, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jules Baris de Sanvicenteño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Zenon Madejek de Sanvicenteño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Anami

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ognjen Gurović quedar desmarcat i marcar per a Anami al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Battista Pigoli va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): José Viñambre de Anami va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Anami augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tamás Valkusz es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Anami va ser a punt de marcar al minut 17, quan el seu jugador Pravoslav Kábele va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ognjen Gurović ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): José Viñambre va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Théo Serrier quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pravoslav Kábele de Anami es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Iglesias de Anami es va guanyar la targeta groga merescudament.