Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaga. C.F. (1590309) - U. D. Campo Claro (772807) » 675879318: T66/J3/IV

Liga 675879318 Información oficial sobre el partido 675879318 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / IV.5 (3428)

Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 2 - 0 U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido
Tim Rodman (24') 1 - 0
Shmuel Weisgal (35') 2 - 0
Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 2 - 0 U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Malaga. C.F. Alineación oficial del equipo 'Malaga. C.F.' en el partido 3 - 1 U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaga. C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Malaga. s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Tim Rodman per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Malaga. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Shmuel Weisgal progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Malaga. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Oğuzkaan Susmaz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Oğuzkaan Susmaz va entorpir al marcador d'en Jussi Nikkonen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Shmuel Weisgal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Enol Eristain va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan İbrahim Aydıner de Malaga. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nguyễn Văn Thoại de Malaga. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U. D. Campo Claro

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Amancio Tolosa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Iván Fiol quasi redueix la diferència al marcador al minut 66, però una gran estirada d'en Fausto Espinosa va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Boris Tomov va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.