Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Lobos 2.0 (123878) - hatrrik FC (1436455) » 674932082: T66/R1

Copa 674932082 Información oficial sobre el partido 674932082 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

Leganés Athletic Alineación oficial del equipo 'Leganés Athletic' en el partido 2 - 7 Black Ajax Alineación oficial del equipo 'Black Ajax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Leganés Athletic Alineación oficial del equipo 'Leganés Athletic' en el partido 0 - 6 Black Ajax Alineación oficial del equipo 'Black Ajax' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leganés Athletic

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cornelius Jegge, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Luis Pavón va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Athletic, Pierpaolo Benvegnù, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Athletic sortien al contraatac. La falta llançada per Salvador Burguet va sortir força alta sense massa perill.

Black Ajax

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Nathan Sechi-Johnson que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de József Édes arribés a peus de César Álvez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Black el 1 - 2.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Black va ser finalitzada des de l'esquerra per Ghiţă Codrea al minut 43. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Azizul bin Hj Azman la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Black es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 44.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Black va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser József Édes.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Black augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gutchluk Bourtai es rifés el porter i marqués el 2 - 6.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Nathan Sechi-Johnson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Black va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dimi Duyckaerts va desviar el xut final de Ilias Van Bruaene després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): József Édes quasi marca en una jugada assajada de córner que Gutchluk Bourtai havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Black a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Azizul bin Hj Azman va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Nathan Sechi-Johnson de Black va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.