Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muga (773185) - Pichote FC (1369995) » 674931868: T66/R1

Copa 674931868 Información oficial sobre el partido 674931868 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

Dungeon Seekers Alineación oficial del equipo 'Dungeon Seekers' en el partido 1 - 2 Pichote FC Alineación oficial del equipo 'Pichote FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dungeon Seekers Alineación oficial del equipo 'Dungeon Seekers' en el partido 2 - 2 Pichote FC Alineación oficial del equipo 'Pichote FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,7 % 53,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dungeon Seekers

Goles Goles

  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dungeon contenien la respiració mentre en Francisco García-Arista s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Kyle Plücker va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): David Burgwedel va estar a punt d'empatar per a Dungeon quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Álvaro Maciel va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Burgwedel de Dungeon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pichote FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Marcelino Navarro Rubio va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Emanuel Zaborilă quedar desmarcat i marcar per a Pichote al minut 100. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Ferran Freixedas va estar a punt de posar per davant a Pichote amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kurt Løvgren va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Julián Labandero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enrique Garavito estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Emanuel Zaborilă va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kurt Løvgren, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Ferran Freixedas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Estanislau Rodés va encarar al porter al 73, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcelino Navarro Rubio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Omo Students de Pichote va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.