Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heavens Xl (794974) - Maquis (48517) » 674931421: T66/R1

Copa 674931421 Información oficial sobre el partido 674931421 en Hattrick

05.05.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 1

Heavens Xl Alineación oficial del equipo 'Heavens Xl' en el partido 3 - 2 Maquis Alineación oficial del equipo 'Maquis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Heavens Xl Alineación oficial del equipo 'Heavens Xl' en el partido 2 - 0 Maquis Alineación oficial del equipo 'Maquis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heavens Xl

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Ramon Valls va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Corta de Heavens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrea Sogus de Heavens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Juhani Sjödin de Heavens va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Andrea Sogus de Heavens va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Heavens, Ramon Valls, col·locà la pilota just a les mans d'en Fryderyk Brokos. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Heavens José Cabello Fernández, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fryderyk Brokos. El marcador continuava 1 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Fortún Ballester de Heavens, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fryderyk Brokos en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Fernando Carnicero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Heavens.

Maquis

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Isart Jordana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Maquis, un peu providencial d'en Leonid Martynov va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maquis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dobrogost Tempski, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Dobrogost Tempski de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Maquis sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alberto de Silos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leonid Martynov de Maquis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Titus Strâmbu va xutar fora per a Maquis, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Maquis Alberto de Silos va intentar enganyar Lino Mulc amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Mickaël Pérol va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lukáš Zouhar va xutar fora per a Maquis, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fokke Huijgen de Maquis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Leonid Martynov de Maquis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.