Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Crack II (1370953) - Bodom Warhearts (120830) » 673789405: T65/R6

Copa 673789405 Información oficial sobre el partido 673789405 en Hattrick

17.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 6

AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido 7 - 8 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Crack II Alineación oficial del equipo 'AC Crack II' en el partido 2 - 1 Bodom Warhearts Alineación oficial del equipo 'Bodom Warhearts' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Crack II

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Miguel Saurín, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Crack.
  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Després de 48 minuts de partit, Hiroito Pereira igualava per Crack en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Crack aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Liviu Naforniţă va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Crack va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 82 Utxin Makirriain va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Diego Álvarez Barrio del Crack ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jan Kruk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Eduard Maurici va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Diego Álvarez Barrio de Crack va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 64, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Crack va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Liviu Naforniţă en un 1 contra 1 amb el porter Franciszek Patej, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Álvarez Barrio de Crack la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Crack Liviu Naforniţă va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Jan Kruk de Crack va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 5.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Utxin Makirriain va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Crack a la tanda de penals: 6 - 5!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Crack, Rafael Palomino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Miguel Saurín de Crack va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Crack Hiroito Pereira va intentar enganyar Franciszek Patej amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.

Bodom Warhearts

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Crack. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Svein Flem la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bodom es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 29.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Bodom va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sumohadi Dwiki, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Txema Romero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Passats 62 minuts de partit, Bodom es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Jakob Åkerman es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 164 Minuto 83 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Bodom al minut 83. Najjar Abu El-Rub va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 4 - 4

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Riccardo Bendoni va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bodom que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roland Fohrn, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 113 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Najjar Abu El-Rub ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Bodom Roland Fohrn no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Łukasz Nijakowski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bodom, Franciszek Patej, col·locà la pilota just a les mans d'en Łukasz Nijakowski. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Najjar Abu El-Rub de Bodom, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Łukasz Nijakowski en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Francesco Carotenuto de Bodom anava molt fort i col·locat però Łukasz Nijakowski no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Txema Romero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Bodom.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Avel·lí Serra va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 8.