Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulgosos c.f (1578286) - DAMERO TEAM (1435697) » 673698975: T65/R5

Copa 673698975 Información oficial sobre el partido 673698975 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 8 - 9 DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pulgosos c.f Alineación oficial del equipo 'Pulgosos c.f' en el partido 4 - 1 DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido
Tiene mucha potra 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgosos c.f

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pere Joan Anguila, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pulgosos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Pulgosos prenia la batuta de l'encontre al minut 55, quan en Alfredo Doñate va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Als 76 minuts, Pau Gaspà va ampliar l'avantatge de Pulgosos amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 111 Minuto 106 (Gol por el centro): Passat el minut 106 de joc, Babak Ashtari facilitava les coses al Pulgosos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Pau Gaspà del Pulgosos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Al minut 105 el Pulgosos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Davy Takahashi no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sepp Ritter Hänel von Cronenthall de Pulgosos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Pau Gaspà anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Pulgosos.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Alfredo Doñate de Pulgosos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Anar Akhtamov en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Pulgosos Eugenio Soria no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Anar Akhtamov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pere Joan Anguila xutant per a Pulgosos va fer anar la pilota just on la volia, però Anar Akhtamov, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Babak Ashtari anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Pulgosos.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Pulgosos, Pelayo Pavón, col·locà la pilota just a les mans d'en Anar Akhtamov. El marcador: 8 - 8.

DAMERO TEAM

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Iker Agirretxe, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 16.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats de DAMERO van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Elai Rekabeitia va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 164 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de DAMERO al minut 86. Dachi Grdzelishvili va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de DAMERO va ser finalitzada des de l'esquerra per Elai Rekabeitia al minut 93. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Damian Weihsmann va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip DAMERO Thijs van Twist quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Herminio Igala l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Elai Rekabeitia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del DAMERO va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Javier Rojo no va poder controlar.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thijs van Twist va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Damian Weihsmann va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Rojo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DAMERO Dachi Grdzelishvili va intentar enganyar Pelayo Pavón amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ariun Chinua va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de DAMERO, Mohammad Bagher Kabiri, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Thijs van Twist anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a DAMERO.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de DAMERO, Mircea Voicilă, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 8 al marcador.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Patrick Jansson va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de DAMERO a la tanda de penals: 8 - 9!