Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aspirantes FC (990013) - Chungueles c.f. (315024) » 673698918: T65/R5

Copa 673698918 Información oficial sobre el partido 673698918 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido 5 - 6 Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido 2 - 1 Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aspirantes FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El Aspirantes no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ladislau Santanachs es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 187 Minuto 84 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Aspirantes va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 84 va arribar el 2 - 2 quan en Joachim Dembowski va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 185 Minuto 106 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ladislau Santanachs, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 13 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Aspirantes va deixar en bona posició a en Joachim Dembowski per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 15 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Aspirantes tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Matteo Scorrano ho va intentar al minut 15 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Martinho Gomes per la seva rapidesa. Al minut 34 va intentar marxar per velocitat d'en Xose Brandín, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ladislau Santanachs va xutar fora per a Aspirantes, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Aspirantes, Martinho Gomes, col·locà la pilota just a les mans d'en Patrick Niles. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Aspirantes, Lazar Ivković, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): A en Eustachy Krzempek de Aspirantes li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Patrick Niles posant el 5 - 4 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Aspirantes Walterio Amendolara, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Patrick Niles. El marcador continuava 5 - 5.

Chungueles c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Chungueles va ser finalitzada des de l'esquerra per Paul Guyaux al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 66 minuts, Ovidiu Micu va superar per velocitat Emil Erven per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 142 Minuto 109 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 109 minuts quan Ángel López va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 3 per a Chungueles.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 10 en Ángel López ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jacinto Dolores el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Chungueles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ovidiu Micu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Ovidiu Micu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 96 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacinto Dolores de Chungueles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Roudolphe Sosso després que el jugador de Chungueles li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Ieremias Mantarinos va clavar el 3 - 4 per a Chungueles amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Xose Brandín, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Michael Eglington va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Chungueles i 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Chungueles Luiz Manoel Galhardo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Chungueles Patrick Niles no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Michael Eglington es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Ovidiu Micu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Chungueles.