Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Uvedal C.F. (1370020) - Los Boludos FC (1336540) » 673698837: T65/R5

Copa 673698837 Información oficial sobre el partido 673698837 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido 1 - 4 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido 2 - 0 Los Boludos FC Alineación oficial del equipo 'Los Boludos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Uvedal C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El Uvedal no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Benjamin Lemaire es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 el Uvedal va posar setge sobre la defensa central visitant però en Louis Colliot no va estar gens encertat.

Los Boludos FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Juan Sánchez Cruz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Guillermo Soto va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Boludos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paio Peixe es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Boludos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Juan Río, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Boludos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jorge Fernando Ferriz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boludos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alexis Sánchez Sáinz va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Sánchez Cruz de Boludos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillermo Soto de Boludos es va guanyar la targeta groga merescudament.