Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galletas Artiach (436738) - Lunacam C.F. (1337593) » 673698773: T65/R5

Copa 673698773 Información oficial sobre el partido 673698773 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido 5 - 7 Lunacam C.F. Alineación oficial del equipo 'Lunacam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Galletas Artiach Alineación oficial del equipo 'Galletas Artiach' en el partido 4 - 0 Lunacam C.F. Alineación oficial del equipo 'Lunacam C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galletas Artiach

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Marcelino Fiore s'emportà una gran ovació del públic local al minut 71, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Tue Bergmann, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Galletas es posava per davant!
  • 111 Minuto 100 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mario Moliterni va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Galletas empatava el partit, 3 a 3, al minut 100.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Juraj Hangáč arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcelino Fiore va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant 黄 (Huang) 坤辉 (Kunhui) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mario Moliterni va ser clau en la jugada d'atac de Galletas al minut 28, quan ell mateix va fer una passada brutal a Marcelino Fiore, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Arnaud Chéneau de Galletas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 黄 (Huang) 坤辉 (Kunhui) al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcelino Fiore va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 220 Minuto 97 (Ocasión de falta): Al minut 97, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Galletas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Samuel Delmás en un 1 contra 1 amb el porter 黄 (Huang) 坤辉 (Kunhui), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Galletas Arnaud Chéneau va intentar enganyar 黄 (Huang) 坤辉 (Kunhui) amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ibrahim Maghzaoui de Galletas anava molt fort i col·locat però 黄 (Huang) 坤辉 (Kunhui) no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Alarico Vera anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Galletas.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Galletas Juraj Hangáč no va cometre cap error en el seu llançament de penal. 黄 (Huang) 坤辉 (Kunhui) es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.

Lunacam C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Willy Gutiérrez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Lunacam sabia com jugar al contraatac, i al minut 90, Jan-Kees Gevers va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 173 Minuto 98 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 98, quan Szymon Fabiszewski va posar els visitants Lunacam per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Lunacam sortien al contraatac. La falta llançada per Lubín Arechavaleta va sortir força alta sense massa perill.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Lunacam, Lubín Arechavaleta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Kristóf Zele de Lunacam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rasmus Woigk en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Willy Gutiérrez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Regino Solorzano de Lunacam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rasmus Woigk en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 7.