Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RealMurcia CF (778493) - Rayos De Sanse (120685) » 673698705: T65/R5

Copa 673698705 Información oficial sobre el partido 673698705 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Águila Roja Alineación oficial del equipo 'Águila Roja' en el partido 1 - 0 Anfernee Hardaway Alineación oficial del equipo 'Anfernee Hardaway' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Águila Roja Alineación oficial del equipo 'Águila Roja' en el partido 2 - 0 Anfernee Hardaway Alineación oficial del equipo 'Anfernee Hardaway' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Águila Roja

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 8 minuts, el tirador de faltes del Águila va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rafael Iturralde González, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Lancelot Gay va ser clau en la jugada d'atac de Águila al minut 4, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jerome Pontius, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Águila va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Răzvan Bibarţ, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Anfernee Hardaway

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Joaquín Fonfría marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Elixio Armuño que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anfernee va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cosme Nájera va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Anfernee van sortir al contraatac al minut 62, però Cosme Nájera va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 68, el Anfernee estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Cosme Nájera va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Martín Ureba de Anfernee va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.