Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betikitos FC (1432319) - A.D.N. Pirineos (1364988) » 673698562: T65/R5

Copa 673698562 Información oficial sobre el partido 673698562 en Hattrick

10.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 5

Betikitos FC Alineación oficial del equipo 'Betikitos FC' en el partido 1 - 6 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Betikitos FC Alineación oficial del equipo 'Betikitos FC' en el partido 1 - 3 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betikitos FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Nevzat Özözge va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Ifan Jenkins va errar un penal al minut 15 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Nevzat Özözge no oblidarà el que li va passar durant el minut 35. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

A.D.N. Pirineos

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Petro Zbarakh es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Kev Nguyen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pirineos, al minut 16. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Louis Kornum sempre és una garantia. Al minut 33, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Benjamin Humer marcar el 1 - 3 per al Pirineos.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Benjamin Humer va aprofitar un error defensiu al minut 68, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Pirineos.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juvenal Pais Santos de Pirineos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 73 de partit.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Betikitos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kev Nguyen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pirineos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 6 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Petro Zbarakh va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 69 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Ahumada, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pirineos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70, Rickard Fjelling de Pirineos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.