Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Rayo de Ponent (1366494) - GONDI F.C. (307512) » 673586467: T65/R4

Copa 673586467 Información oficial sobre el partido 673586467 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

Alijav FC Alineación oficial del equipo 'Alijav FC' en el partido 2 - 3 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Alijav FC Alineación oficial del equipo 'Alijav FC' en el partido 1 - 6 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alijav FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): El Donatello Duso va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Alijav. 1-1.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mario Reyna va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Alijav empatava el partit, 2 a 2, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Alijav va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kristián Poník va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ion Ioniţă.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Alijav va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Aldo Fiore la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Alijav enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Alijav va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vladislav Kuchko ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Mario Reyna va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Alfonso Tamayo de Alijav va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Donatello Duso de Alijav la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo Metus Hostium

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Deportivo va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Martí Agut, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en 董 (Dong) 秉超 (Bingchao) que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En 高 (Gao) 笑非 (Xiaofei) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 108 (Gol por el centro): Deportivo agafava avantatge al minut 108 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Guillermo Goiburu amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Deportivo van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però 董 (Dong) 秉超 (Bingchao) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 董 (Dong) 秉超 (Bingchao) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dalmau Albinyana va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Guillermo Goiburu al minut 89 semblava entrar, però Giampietro Cuttaia va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Es duien 107 minuts de partit jugats quan Guillermo Goiburu va estar a punt de posar per davant a Deportivo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giampietro Cuttaia va impedir un gol cantat.