Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pfizers (30614) - Pythagorean Wanderers (315093) » 673586112: T65/R4

Copa 673586112 Información oficial sobre el partido 673586112 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 2 - 3 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 0 - 2 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pfizers

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de pfizers eren letals, i Óscar Cachú Fernández va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alexander Penev de pfizers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Jarkko Valta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Seamus Mannion, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Pythagorean Wanderers

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Purple van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Camilo Valiño va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Purple al minut 89. Joan Francesc Ferrés va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 106 Minuto 107 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 107 i semblava que Purple desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Javier Valle va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 5 en Camilo Valiño ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Joan Francesc Ferrés el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 284 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Al minut 31 de joc, Joan Francesc Ferrés de Purple va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): Joan Francesc Ferrés va xutar magistralment una falta al minut 36 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Purple creava perill des de la dreta al minut 84, però en Camil 'Cammy' Oliva, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Aratz Gaztañalde desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlos Laso ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): 胡 (Hu) 舜博 (Shunbo) va marcar al minut 104 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Joan Francesc Ferrés va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 108, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Vicente Solano de Purple amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.