Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tolometen C.F. (1337228) - A.D.N. Pirineos (1364988) » 673586058: T65/R4

Copa 673586058 Información oficial sobre el partido 673586058 en Hattrick

03.02.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 4

Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 0 - 5 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 0 - 3 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tolometen C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Mario Götze del Tolo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

A.D.N. Pirineos

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Juvenal Pais Santos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Rickard Fjelling va acabar en una passada genial cap al jugador de Pirineos Louis Kornum, que va marcar el 0 - 2.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tolo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Forcadell la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pirineos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 53.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rickard Fjelling de Pirineos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 73 de partit.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kornel Maksimiuk arribés a peus de Artur Kalota, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pirineos el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Ventzislav Shishmanov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kornel Maksimiuk, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Louis Kornum al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Petro Zbarakh va poder marcar per a Pirineos en un servei de cantonada picat per en Rickard Fjelling quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alejandro Ahumada. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.