Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polican 4K (1582735) - F.C. Hamster (1456230) » 673432714: T65/R3

Copa 673432714 Información oficial sobre el partido 673432714 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

DragonVaquita Alineación oficial del equipo 'DragonVaquita' en el partido 4 - 5 F.C. Hamster Alineación oficial del equipo 'F.C. Hamster' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DragonVaquita Alineación oficial del equipo 'DragonVaquita' en el partido 2 - 2 F.C. Hamster Alineación oficial del equipo 'F.C. Hamster' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,0 % 31,3 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DragonVaquita

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 del partit, el jugador Husan Teshaboev de DragonVaquita va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, Alexander Gaudiano va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Marcell Boros va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 89.
  • 101 Minuto 110 (Gol por el centro): Al minut 110, Geert Strackx es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 4 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Geert Strackx quasi marca en una jugada assajada de córner que Angel Banov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Max Pettersson.
  • 514 Minuto 100 (Tarjeta roja directa): Al minut 100, Girėnas Nečajevas de DragonVaquita va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

F.C. Hamster

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Hamster va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Lorentz Urbsperg va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alexander Golybin va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Cesare Stame quedar desmarcat i marcar per a Hamster al minut 57. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 173 Minuto 99 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 99, quan Lorentz Urbsperg va posar els visitants Hamster per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 103 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vasil Shoylev de Hamster l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 103 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 3 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Witold Gabryszewski després de 3 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Peter Hammarhult va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Reinaldo Rentería, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 12 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Hamster va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jaume Josep Benedito va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Alexander Golybin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.