Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lleida Esportiu TCF (794709) - los Imparables Club de Futbol (1368020) » 673432427: T65/R3

Copa 673432427 Información oficial sobre el partido 673432427 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 1 - 4 los Imparables Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'los Imparables Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido 2 - 3 los Imparables Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'los Imparables Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,8 % 47,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Esportiu TCF

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marc Capdevila, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lleida se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nico Mondy va entorpir al marcador d'en Aleks Wysocki per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

los Imparables Club de Futbol

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Kryštof Zvolský va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 34.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ayachi Nakach la va convertir en gol amb un remat de cap en Emery Martin tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 37 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 54, Imparables va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Laurenz Kummer.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Filip Willems, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Imparables va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Slavomil Antl va desviar el xut final de Dionys Lustrinelli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Ayachi Nakach va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Slavomil Antl, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Imparables que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Clement Randle, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Filip Willems es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Clement Randle va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dionys Lustrinelli, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dionys Lustrinelli va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.