Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ganxets de reus (485928) - Les cracks du Bergeraç (121937) » 673431936: T65/R3

Copa 673431936 Información oficial sobre el partido 673431936 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

ganxets de reus Alineación oficial del equipo 'ganxets de reus' en el partido 2 - 1 Les cracks du Bergeraç Alineación oficial del equipo 'Les cracks du Bergeraç' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ganxets de reus Alineación oficial del equipo 'ganxets de reus' en el partido 2 - 3 Les cracks du Bergeraç Alineación oficial del equipo 'Les cracks du Bergeraç' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,1 % 77,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ganxets de reus

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan Fernández Casal, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): ganxets va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 89 David Štěrba va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Gravina va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Eusebiu Frunză va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Johnny Wielhouwer per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eusebiu Frunză va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mircea Bănuţă de ganxets la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Les cracks du Bergeraç

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Zalán Sasváry va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Josep Maria D'armengol va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Josep Maria D'armengol va estar a punt de posar per davant a Bergeraç amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ján Straňavský va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14 en José Vicente Castillejos va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.