Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VaParir (1458830) - Viejas-Glorias C.F. (1458303) » 673431895: T65/R3

Copa 673431895 Información oficial sobre el partido 673431895 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

VaParir Alineación oficial del equipo 'VaParir' en el partido 5 - 4 Viejas-Glorias C.F. Alineación oficial del equipo 'Viejas-Glorias C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VaParir Alineación oficial del equipo 'VaParir' en el partido 2 - 3 Viejas-Glorias C.F. Alineación oficial del equipo 'Viejas-Glorias C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,3 % 69,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VaParir

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Manuel Rasero ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, VaParir es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roger Torrents va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Ognjen Janićijević va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): VaParir per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Jordi Van Linthout va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Vicente Mota del VaParir ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): César Bollar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan José Boyeras havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): VaParir va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julià Codina en un 1 contra 1 amb el porter Ognjen Janićijević, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de VaParir Pedro Argüelles no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ognjen Janićijević es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de VaParir, Petre Postelnicu, col·locà la pilota just a les mans d'en Ognjen Janićijević. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Jordi Van Linthout anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a VaParir.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Vicente Mota de VaParir és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Julià Codina de VaParir, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ognjen Janićijević en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

Viejas-Glorias C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dorin Armaş va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 15 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Reinhard Calligaro va marcar al minut 21 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Byron Suárez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 60 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francisco Javier Rodallega que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Viejas-Glorias Paco Muro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Petre Postelnicu. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Lamberto Carballosa de Viejas-Glorias, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Petre Postelnicu en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Francisco Javier Rodallega va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Viejas-Glorias, Maíz Urdapilleta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Viejas-Glorias Byron Suárez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.