Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aless (1368791) - L'Hospi Killers (800916) » 673431861: T65/R3

Copa 673431861 Información oficial sobre el partido 673431861 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

Aless Alineación oficial del equipo 'Aless' en el partido 1 - 6 L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aless Alineación oficial del equipo 'Aless' en el partido 3 - 0 L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido
Tiene mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aless

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, Jorge Mata va pentinar un córner cap al segon pal que Esteban Garcés va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, Arsèni Tarrés gairebé va marcar per a Aless des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Torres Nievas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Jorge Mata va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Roberto Reguero Manjón de Aless va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arsèni Tarrés de Aless la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

L'Hospi Killers

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Víctor Cillerero va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, LHospi, al minut 23. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): Sergi Subirà de LHospi va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Danilo Varro que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): LHospi sabia com jugar al contraatac, i al minut 63, Luis Sotomayor va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Pol Maset va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 1 - 4 per a LHospi.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Alejandro Calcena va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip LHospi va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jesús Maria Cornadó va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LHospi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Calcena, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Goitisolo de LHospi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.