Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

movistar1 (991621) - Borussia Mochongladbach (1432720) » 673431450: T65/R3

Copa 673431450 Información oficial sobre el partido 673431450 en Hattrick

27.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 3

movistar1 Alineación oficial del equipo 'movistar1' en el partido 0 - 3 The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
movistar1 Alineación oficial del equipo 'movistar1' en el partido 1 - 2 The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 76,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

movistar1

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): movistar1 va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pau Orozco en un 1 contra 1 amb el porter Michele Mafessoni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de movistar1 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pau Orozco, però el porter rival va fer una gran aturada.

The__Prodigy

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rafa Mons va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José Luis Fernández Larrea, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Amadeu Mazo era molt més ràpid que el defensa Eugen Ţâmpu. Al minut 76, el jugador de The__Prodigy va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Ivan Simić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Yordan Tomov al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Amadeu Mazo va fer al minut 80 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rafa Mons, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Al minut 10 en Jorge Teixeira va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.